Til medlemmer og venner av Rekvik vel

Til medlemmer og venner av Rekvik vel
3. februar 2014 jand

 

                                                                                                            Tromvik – januar 2014

 

 

GODT NYTT ÅR!

 

Det har vært lite informasjon fra styret etter årsmøtet i vår, men det betyr ikke at foreninga er lagt ned.

 

Jeg ble valgt til å overta ledervervet etter Magnus, noe som jeg ikke var særlig motivert for, men innser at en må dele på å trekke lasset. Skal prøve å gjøre en innsats, og er derfor åpen for dialog med dere som vil det beste for prosjektet vårt, det å få bygget i slik stand at vi kan begynne å bruke det.

 

Som dere vet er det allerede gjort en formidabel innsats med å restaurere sørveggen, og i sommer har Magnus gått i bresjen for å sette inn tre nye vindu på nerveggen. Nå gjenstår det bare å sette inn vindu på nordveggen, så har vi fått det utvendige gjort. Siden vi fikk pengestøtte fra Lerøy Aurora, kunne vi gå til innkjøp av fem vinduer, ytterdør, og fått innlagt nytt strømanlegg. Det er også kjøpt inn nye varmeovner, så vi har fått mye for pengene. En stor takk til Magnus, John, Magne og Kåre som med sine gode kunnskaper og flinke hender har bidratt til at vi har kommet så langt med restaureringa. En takk går også til Arne som la inn strøm. Kjempebra!

 

Vi må også undersøke hvordan vi får vann i kranene igjen, og om vi kan bruke klosettet, så dersom det er noen som har kompetanse på slikt arbeid, tar vi i mot hjelp og veiledning.

 

I oktober 2013 møtte ti/elleve personer for å gjøre reint og rydde inne i klasserommet, lærer-rommet , kjøkkenet og gangen, og det ble reint og fint. Etterpå koste vi oss med et varmt måltid og kaffe. Takk til alle som deltok!

 

Når det blir vår får vi samle sammen folk til en ny dugnad for å rydde å vaske på loftet. Her er mye å rydde/se igjennom. Tror det er mye spennende der oppe!

 

Kontingenten er den samme som forrige år, kr: 400,- for hovedmedlemskap, og kr: 200,- for andre familiemedlemmer. Bankgiro: 4750 24 79772

 

Dette ble en liten orientering til dere. Ser at det er noen som ikke har e-post adresse, derfor skal jeg sende skrivet i posten til dere.

 

Fortsatt godt nytt år!                   Hilsen Ragnhild Johansen

 

Jeg har fått ny e-post adr: ragnhild.johansen45@gmail.com

 

0 Comments

Leave a reply