Til venner og medlemmer av Rekvik Vel.

Til venner og medlemmer av Rekvik Vel.
26. desember 2015 jand

 

Endelig kommer det et livstegn fra Rekvik Vel.

Vi har ikke hatt noen styremøter siden årsmøtet. Det har ikke vært noen viktige saker å ta opp: Det betyr ikke at styret ikke har hatt kontakt med hverandre. Telefon og e-post er lett å bruke i dag.

Endelig har vi fått vann til skolebygget. Da Aud- Kirsti og Ralf grov opp dreneringen ved huset, fikk vi satt opp en stoppekran, så nå kan vi ha kontroll på vanntilførselen. Det som mangler er en ny kran i inntaket til skolen, og det vil bli ordnet når våren kommer.

I august ble det avholdt gudstjeneste i skolen. Ei høytidelig stund, og med påfølgende kirkekaffe. Orgelet fungerte fint, ifølge organist, Tonje Bråten.

I september hadde vi et idedugnadsmøte i jubileumskomiteen, Gustav E. Karlsen, Kåre M. Martinsen og undertegnede. Bjarnhild M. Vevik ble ikke innkalt, fordi hun har hatt en tøff høst på hjemmebane. Det betyr ikke at vi ikke har bruk for henne, men regner med at hun kan hjelpe på andre måter enn å være fysisk tilstede.

Så langt er ståa slik: 

100- årsjubileet vil bli avviklet 7. august 2016.

Gustav E. Karlsen er godt i gang med jubileumsskriftet, og har kontaktet Lundblad trykkeri i Tromsø for å få heftet trykket. Vi har mottatt et anbud på ca. 48.000,- til trykkingen. Egentlig har vi ikke så mye penger på bok, men vi har søkt til Tromsø kommune, kultur og idrett om støtte. I tillegg må vi søke til flere pengesterke givere for å komme i havn. Har dere ideer til hvem vi kan søke til, mottar vi gjerne tips.

Ellers trenger vi mye hjelp for å få til arrangementet. Vi trenger noen som kan tenke seg og samle inn bildemateriale til å lage ei bildeutstilling. Har tenkt å spørre Ruth Arntzen om vi kan låne noen bilder fra den siste boken hennes.

Så trenger vi noen som kan stå for servering av mat. Vi har snakket om at vi kunne bestille lapskaus. Da trenger vi noen som kan stå for å varme den, og få til salg av mat. Kakebakere trenger vi også, for det må være kaffe og kaker.

Hadde også vært fint med en utstilling av skolebøker, og kanskje legge til rette for at vi kan se på plansjene som er på loftet.

Noen som kan tenke seg å sette fram bord og stoler, eventuelt sette opp et partytelt dersom værgudene ikke er med oss på dagen.

Jeg har prøvd å få en oversikt over hvor mange personer som skal inviteres. Det viser seg at det kan bli ca. 70 personer. Vi tenker å ha en påmeldingsavgift på kr. 100, – pr. pers, og selge heftet for kr: 200, pr. stk.

Dersom noen har tid og overskudd til en dugnad for å få jubileet av stabelen, vil vi gjerne ha tilbakemelding til styret.

Til slutt vil jeg få minne om at betaling av kontingenten for 2016 kan sendes til kontonr: 4750 24 79772

Så vil jeg få ønske dere alle ei god og fredfull jul, og et godt nytt år!

Hilsen styret i Rekvik Vel

Ragnhild Johansen, leder

Tlf: 958 08 345 e-post: ragnhild.johansen45@gmail.com

0 Comments

Leave a reply